Huda Beauty Desert Dusk Palette bestellen Nederland

Fall is here: de mooiste herfst oogschaduw!

Het is weer herfst! We ruilen zonnige dagen in voor knusse dagen, halen de dekentjes weer uit de kast en grijpen vaker naar herfstkleuren. Dat laatste geldt ook voor je make-up! Ben je op zoek naar tips voor de mooiste herfst oogschaduw? Lees dan verder.

Urban Decay Naked Heat

Het Urban Decay Naked Heat palette is een echte klassieker! De warme bruine oogschaduw tinten in dit palette maken ‘m perfect voor een nude herfstlook. Het is niet voor niks een klassieker onder de make-up palettes, want Naked Heat is echt een ontzettend fijn, kwalitatief oogschaduw palette. Het is niet de goedkoopste investering, maar je kan er écht een tijd mee vooruit.

No Title

No Description

NYX Ultimate Utopia

Heb je zin om herfstlooks te maken, maar houd je ook van afwisseling? Dan is het NYX Ultimate Utopia oogschaduw palette een fijne optie! Dit palette heeft de warme bruintinten die je zoekt, met zowel gele als rode tinten. Naarmate we verder het najaar in trekken, vind je in dit palette ook fijne tinten om een winterse look te maken, of gewoon een look met koele tinten voor de afwisseling.

No Title

No Description

I Heart Revolution Chocolate

Er zijn ook hele mooie budgetvriendelijke oogschaduw palettes om herfstige looks mee te maken, en het I Heart Revolution Chocolate palette is daar een mooi voorbeeld van! Voor een net prijsje heb je een palette met ruime keuze uit allerlei mooie tinten uit de warme kant van de bruine kleurfamilie. Er zitten prachtige herfsttinten in die doen denken aan pumpkin spice en hot cocoa. Perfect voor het seizoen! Het leuke design van dit palette is een extra pluspuntje die je erbij krijgt.

No Title

No Description

I Heart Revolution Butterfly

We vervolgen met nog een palette uit de budgetvriendelijke categorie! I Heart Revolution Butterfly is perfect als je graag herfstlooks met net wat meer opvallende kleuren wil maken. In dit palette vind je geweldige paarstinten en rode oogschaduw voor een mooie, diepe look. Het is een klein palette dat je makkelijk meeneemt, maar met heel veel power. Hier maak je de mooiste ooglooks mee!

No Title

No Description

3INA The No Rules Cream (deep wine red)

Wil je in een handomdraai een natuurlijke, maar herfstige mono look maken? Daarvoor is de 3INA The No Rules Cream in de tint deep wine red perfect. Je kan deze multifunctionele cream stick gebruiken als oogschaduw, blush, op je lippen en meer. De naam zegt het al: there are no rules!

De tint deep wine red is perfect voor een naturel look met een herfstig vleugje. Als je de stick zo ziet, lijkt het misschien erg donker of heftig om op je lippen te doen, maar dat valt heel erg mee. Als je goed blendt, is deze tint net zo licht als de gemiddelde blush.

No Title

No Description