geurkaars vanille

5x Heerlijke Geurkaarsen met Vanille

Vanille is niet voor niets een van de meest bekende en best verkopende geuren en smaken. Vanille is het perfecte voorbeeld van de kracht en elegantie van eenvoud! Ben je op zoek naar inspiratie voor een fijne, aangename huisgeur? Hier vind je vijf tips voor de lekkerste en mooiste vanillekaarsen.

Een tijdloze klassieker met vanille

We beginnen met een heerlijke klassieker van een geurkaars: Vanilla Bean van Woodwick. Heb je wel eens het verschil tussen goedkoop vanille-ijs en vanille-ijs met echte vanille geproefd? Zo niet, zeker een keertje doen! Als je het verschil kent, dan weet je precies wat voor doorslaggevend verschil goede kwaliteit kan maken. Woodwick kaarsen zijn niet de goedkoopste, maar Vanilla Bean is écht een heerlijke, elegante en fijne geur.

De pot van deze kaars is trouwens net zo fijn en elegant. Past in elk interieur en staat extra stijlvol! Om het af te maken heeft deze geurkaars een houten lont, wat net dat beetje extra sfeer geeft.

No Title

No Description

Heerlijk geurende eyecatcher

Ben je op zoek naar een huisgeur met vanille, maar vind je een uniek uiterlijk eigenlijk ook wel belangrijk? Dan is deze geurkaars wat voor jou. Het merk Wax Design maakt geurkaarsen en diffusers met de meest bijzondere designs. Zo heb je niet alleen een lekkere huisgeur met vanille, maar ook direct een eyecatcher van een accessoire in huis.

No Title

No Description

Bohemian vanille

Deze geurkaars met vanille is om twee redenen bijzonder. De eerste reden valt direct op: deze kaars heeft het design van een uitgeholde kokosnoot! Heb je een bohemian stijl in huis of een interieur met een tropisch vleugje, dan is deze geurkaars perfect.

De tweede eigenschap die deze geurkaars bijzonder maakt, is het geurprofiel. De geur bestaat namelijk uit een combinatie van vanille en caramel. De lichtzoete, complexe toevoeging van de caramelnoot maakt deze geur extra lekker en extra uniek. Probeer het maar eens!

No Title

No Description

Citrus met vanille

Vind je vanille lekker, maar houd je ook van een vleugje citrus? Dan is de Areon Scented Candle Vanilla Black precies wat je zoekt. Deze geur bestaat namelijk uit een combinatie van citroen en vanille. Een beetje zoet, maar ook een vleugje fris: het beste van beide werelden! De prijs is ook lekker mild, want voor nog geen €5 heb je deze geurkaars in huis.

No Title

No Description

Vanille met een extra zoet vleugje

Voor de echte zoetekauwen onder ons is er Vanilla Cupcake van Yankee Candle. Ook dit is een echte klassieker, en dat is ‘ie niet voor niets. Deze geur bevat de elegantie van vanille met een extra zoet vleugje cupcake. Een warme, zoete geur waar je gewoon blij van wordt!

No Title

No Description